Tuesday, 29 May 2012

Earth is Brown?


blouse baggy (creamy colour): cotton on
maxi skirt (dark brown): pasar baru, bandung
handbag: donatello (bandung)
flat boot (brown): vincci
tudung printed: hadiah

*maxi skirt ni sebenarnya warna dia dark brown eh, bukan hitam. tapi oleh sebab kualiti gambar tak elok nampak macam hitam -_-'*





*nak tau apa kekurangan pakai maxi skirts berbanding maxi dress? awak akan nampak lebar. yeah. -_-'*

blouse cotton on: rm30 (beli masa sale)
maxi skirt: 150 ribu rupiah
flat boot vincci: rm26.7 (kenapa yang ni lagi mahal dari yang warna hitam? sebab yang ni i beli masa mid year sale tahun lepas, yang warna hitam tu beli masa end year sale)
handbag donatello (leather): 258 ribu rupiah
tudung: hadiah



xoxo,
Miss M~~

Monday, 28 May 2012

In Bandung






mini flower dress (black and white) : nichii
cardigan butterfly style (black) : cotton on
grey jeans: nichii
bag sandang belakang: converse
sling bag kecil (black) : aldo
kasut: vincci
tudung: hadiah
handphone: blackberry storm 2 ;p



*sling bag kecik dah tak nampak ditutupi dengan baju haha*
*tapi memang itu pun motif nya, sebab takut kena ragut, sebab dalam sling bag tu memang semua duit ada. so sling bag itu i tutup di balik baju yang besar ;p*



*asal kaki i nampak pendek? ke i memang pendek? -_-'*
*sebenarnya dah lama tak pakai jeans, ni pun jeans lama pakai balik, macam ikut bentuk kaki gak sebenarnya, tapi, sebab banyak berjalan kat sana rasa macam tak sesuai nak kehulu ke hilir pakai skirt or long dress, lagipun my aunt cakap jangan pakai dress. so, di waktu yang amat suntuk, i rembat je la jeans lama yang er, tak berapa nak sopan sangat i guess? ke okey je? -_-' entah. malas nak fikir sebab dah pakai pun.. :(*



dress nichii: tak ingat dah harga. but maybe dalam rm69 kot.
cardigan baggy cotton on: rm69
jeans nichii: rm79
bag belakang converse: rm69.9 (masa ni beli tahun 2007, harga tengah murah lagi, sekarang, bag converse dah mahal okey... -_-')
sling bag aldo: hadiah (korang nampak ke sling bag tu? hehe)
tudung: hadiah
kasut boot vincci: rm20

masa 1st day je sempat tangkap gambar, 2nd and 3rd day, busy shopping..hahaha lupa nak snap gambar nantila tengok kalau ada kat kamera orang lain.. :p


xoxo,
Miss M~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...