Wednesday, 28 March 2012

Walau Nampak Buruk, Tapi Be Confident With What You're Wearing~


maxi dress: poplook
blouse: uptown shah alam
kasut: flat boot vincci
tudung: shawl kat stall kecik
bag: calvin clein








kasut: kasut boot nichii (heels)




*motif posing macam ni?*

*bajet sangat dowh posing macam ni -_-'*

maxi dress (black): rm51.20 (aku beli masa discount, harga betul rm 64)
blouse uptown shah alam: er, beli 4 free 1 (yang ni yang free punya hahaha~ kalau tak silap aku beli 4 harga dia rm30? eh rm40? entah lupa la)
bag calvin clein: hadiah. (ya, aku memang suka pakai bag ni. buat masa ni malas nak tukar bag lain :p)
kasut boot flat vincci: rm20 (aku beli masa discount akhir tahun. harga betul rm89.9)
kasut heels boot nichii: rm119.90 (warna grey! aku suka sebab lawa!)
shawl kat stall kecik: rm12 (aku beli lepas sesi tawar menawar. harga asal rm15)


*sorry gambar tak clear..*
*biasalah camera phone*
*yang masa pakai boot nichii tu kat rumah tu yang posing gedik je*
*yang pakai flat boot tu, dah keluar, tu pasal posing sopan sikit*
*haha*
*aku tak pakai boot nichii masa keluar sebab, haritu punya sakit kaki pakai heels selama 10 jam tak hilang lagi, biasalah, bukan biasa pakai heel selama 10 jam. balik nah hamik aku dapatlah sakit kaki hoho*


xoxo,
Miss M~

Thursday, 22 March 2012

Changing My Wardrobe Again & Again~


maxi dress: poplook 
baju: cotton on
kasut: flat boot vincci
tudung: pashmina stall kecik dalam shopping complex
bag: calvin klein
seluar: tights polka dots ladylike










maxi dress (black): poplook rm51.20 (after less, masa i beli ni ada discount 20% harga sebenar rm64)
baju cotton on: 2 for rm75, 1 for rm59 (i bought 2, jimat rite?:p)
flat boot vincci (black): rm20 (i beli masa end year sales, harga sebenar rm89.9, i ada warna brown , masa beli yang warna brown harga dia around rm26-27 masa ni pertengahan tahun punya sale. rugi 6-7 ringgit kan?)
bag: hadiah (i dont know how much it cost my brother haha)
tights polka dots: 3 for rm30, so i bought 3. kalau beli 1 rm19, so not cool.
pashmina: er, rm15-rm20? lupaaa~~

p/s: the reason why i stated prices sebab maybe it can be your guideline untuk shopping..:) coz i pun pakai barang and beli barang2 yang harga dia biasa-biasa je..:DDD

xoxo,
MIss M~

Blue And Pink~


baju: tshirt muslimah brotherhoodarts
bag: bonita (hadiah)
kasut: running shoes bata
seluar: men's jeans scarlet
tudung: bawal bidang 60 (hadiah)



tshirt muslimah brotheroodarts: rm38
seluar jeans (men) scarlet: rm29
running shoes bata: rm79...? (lupa)
bag bonita: hadiah dari mak tiri wannabe but she bought it with me, so masa beli ni ada sale, its around rm40 ++
tudung bawal: hadiah dari kak a



p/s: the reason why i stated prices adalah sebab maybe dapat jadi guideline korang untuk membeli barang and compared prices.. and believe me, i pun pakai barang murah je..:)

xoxo,
Miss M~

Wednesday, 21 March 2012

Back In Early 2011


maxi dress: Nichii 
brown cardigan: tak hengat (ini bukan nama brand)
bag: Calvin Klein (black)
kasut: rubber pump shoes Hush Puppies (warna gold)
tudung pashmina (brown): sudaa lupaa (ini juga bukan nama brand)


*bag adalah hadiah for my birthday back in 2009 
*maxi dress, rm129.90
*cardigan, i think i bought it at some kedai borong.. rm35 ke rm39. really cant remember.. -_-'
*kasut: i bought it masa sale, raya 2010, if i'm not mistaken the price masa sale tu was, rm99
*pashmina, kalau tak silaplah, beli dekat stall kecik yang dalam shopping complex tu. harga, rm18 or rm20. ouh mai..seriously sudah lupaaa... 

p/s: the reason i letak price ialah some of you at my another blog cakap, my stuffs are branded and expensive, oh no please, i pun macam you all jugak, suka beli barang murah..
kalau yang mahal tu sama ada hadiah daripada orang ataupun i bought it because i really want it.

p/s2: the second reason i letak price, ialah sebab maybe can guide korang untuk beli barang and compare the prices... okay?
bukan sebab nak menunjuk or whatever else.. please.. i tak kaya..
lainlah kalau i ada original gucci ke, original mulberry ke, original marc jacobs ke...
okay itu memanglah kan..wahaha

xoxo,
Miss M~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...