Monday, 28 May 2012

In Bandung






mini flower dress (black and white) : nichii
cardigan butterfly style (black) : cotton on
grey jeans: nichii
bag sandang belakang: converse
sling bag kecil (black) : aldo
kasut: vincci
tudung: hadiah
handphone: blackberry storm 2 ;p



*sling bag kecik dah tak nampak ditutupi dengan baju haha*
*tapi memang itu pun motif nya, sebab takut kena ragut, sebab dalam sling bag tu memang semua duit ada. so sling bag itu i tutup di balik baju yang besar ;p*



*asal kaki i nampak pendek? ke i memang pendek? -_-'*
*sebenarnya dah lama tak pakai jeans, ni pun jeans lama pakai balik, macam ikut bentuk kaki gak sebenarnya, tapi, sebab banyak berjalan kat sana rasa macam tak sesuai nak kehulu ke hilir pakai skirt or long dress, lagipun my aunt cakap jangan pakai dress. so, di waktu yang amat suntuk, i rembat je la jeans lama yang er, tak berapa nak sopan sangat i guess? ke okey je? -_-' entah. malas nak fikir sebab dah pakai pun.. :(*



dress nichii: tak ingat dah harga. but maybe dalam rm69 kot.
cardigan baggy cotton on: rm69
jeans nichii: rm79
bag belakang converse: rm69.9 (masa ni beli tahun 2007, harga tengah murah lagi, sekarang, bag converse dah mahal okey... -_-')
sling bag aldo: hadiah (korang nampak ke sling bag tu? hehe)
tudung: hadiah
kasut boot vincci: rm20

masa 1st day je sempat tangkap gambar, 2nd and 3rd day, busy shopping..hahaha lupa nak snap gambar nantila tengok kalau ada kat kamera orang lain.. :p


xoxo,
Miss M~

1 comment:

Liselle MonCherie said...

OMG I love your grey Jeans!!!!
You look taller with skirts and tucked in shirts heheh :3 but CUTE <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...