Tuesday, 29 May 2012

Earth is Brown?


blouse baggy (creamy colour): cotton on
maxi skirt (dark brown): pasar baru, bandung
handbag: donatello (bandung)
flat boot (brown): vincci
tudung printed: hadiah

*maxi skirt ni sebenarnya warna dia dark brown eh, bukan hitam. tapi oleh sebab kualiti gambar tak elok nampak macam hitam -_-'*





*nak tau apa kekurangan pakai maxi skirts berbanding maxi dress? awak akan nampak lebar. yeah. -_-'*

blouse cotton on: rm30 (beli masa sale)
maxi skirt: 150 ribu rupiah
flat boot vincci: rm26.7 (kenapa yang ni lagi mahal dari yang warna hitam? sebab yang ni i beli masa mid year sale tahun lepas, yang warna hitam tu beli masa end year sale)
handbag donatello (leather): 258 ribu rupiah
tudung: hadiah



xoxo,
Miss M~~

2 comments:

aku HaniAsyira said...

kembang tapi comel.. =)

Liselle MonCherie said...

Wow Fantastic Baby!
Earth colour is the best! :D <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...