Tuesday, 3 April 2012

Printed Dress & Printed Shawl

*me & ?*

dress: pasar malam brunei
grey cardigan: cotton on
bag: calvin klein
shoes: flat boot vincci
printed shawl: korang jalan-jalan kat shopping complex. nampak tak ada stall kecik yang jual tudung? korang singgah and belilah. :p


(kenapa aku nampak gemuk? why? why? and why? T_T*

dress: 39 Brunei Dollar (tapi, dress ni nenek brunei belikan. kalau convert duit malaysia, its around rm90++ expensive kan? beli kat pasar malam brunei je ni)
flat boot vincci (black): rm20 (this was after less. harga sebenar rm89.9)
bag calvin klein: hadiah 
printed shawl: rm12 (after less, harga sebenar rm15)
cardigan cotton on: beli 2 rm75. beli 1 rm59. aku beli satu je. gila sengal kan? rugi kan? but, aku tak nak beli dua sebab aku tak tau nak beli kaler apa. haha. bila dah beli 1 baru rasa nyesal. -_-' i wasn't thinking properly.



xoxo,
Miss M~

6 comments:

aku HaniAsyira said...

ni baru td ke?? =)

Teenager Housemaid said...

haniasyira: a'ah..=)

Liselle MonCherie said...

Hehe gmbr outing day!
Cntik grey cardigan tu! :D
Whoa Dress tu pun lawa,harga pun lawa
mwehehe.
Tp bla ade promosi yg beli 2 dpt murah mmg x thu colour ape lagi yg nk beli XD hehee

H.S Wijaya said...

I like your shawl and cardigan! :D

selalu pergi cotton on eh?which branch u usually pergi? *just curious*

Teenager Housemaid said...

liselle: kan..dress tu harga pun memang terlebih lawa..kat mesia bley dapat harga rm35-39 je..kehkehkeh
haha, tau tak pe..rasa macam sengal je sebab tatau kaler apa nak beli..haha

hana: sekrang suka pergi cotton on sebab baju dia semua tengah trend and style besar2... so very comfortable..:D
er, branch mana? rasanya semua branch jual baju sama kot..hehe.. semalam baru terjumpa cina pakai baju cotton on yang belang2 tu..=D

Zain Amrullah said...

Sama dengan gaun dibelakang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...