Friday, 6 April 2012

Pastel Colors



pleat maxi dress: poplook
baju: cotton on
sport shoes: sketchers
pahmina: tak ada brand
bag: calvin klein


*ini sebenarnya snap picture dengan gambar yonghwa kat holika2*
:p











*shopping lagi -_-'*



pleat maxi dress poplook(nude color): rm69
baju cotton on(i dunno what color, but its pastel): 1 for rm69, 2 for rm75 (i bought two dengan yang baju hitam belang2 gold tu)
sketchers sport shoes(grey): rm199.0? er, after sale rasanya ni. tak ingat sangat. er, well, bukan i yang bayar pun. my uncle paid for me sebab kasut ni bawa pergi buat umrah last year.
bag ck: present.
gelang: hadiah from my aunty. its, er, chrome? tatau nak eja and sebut. sekian. but they said warna gelang tu takkan luntur for 5 years. *angkat bahu*
cincin kat jari tengah: hadiah from my aunt. white gold from lazo diamond.
cincin kat jari yang last tu: rm29 kat dragon silver.



* i had bad tudung day for this outing. T_T my tudung wasn't in place. asyik tercabutla.(nasib baik kat dalam tu memang i pakai tudung syria.) and then tudung tu tertarik ke atas la..
memang bad tudung day for me. mungkin sebab kain dia licin kot. so it cant stay on my head.. 
-_-'*

*liselle cakap, color baju tu coral...=) thank you liselles*
xoxo,
Miss M~

8 comments:

Liselle MonCherie said...

Yay Pastel Colours!
Mcm coral colour kn baju tu hewhew
hehe kdg2 pashmina yg licin tu rimas jgak asyik makin kedepan XD. XD

Teenager Housemaid said...

ouh, warna coral eh tu?
haha.
itula..pashmina masa pakai semalam memang tak berapa best.. mine punya selalu pergi belakang...-_-'

H.S Wijaya said...

I love the colour of your pashmina!

dah lama dah cari that kind of colour,tapi jarang nak jumpa..

Haruno Hana 하나 said...

suka baca entri Sis kat blog ni XD

Haruno Hana 하나 said...

suka baca entri Sis kat blog ni XD

Teenager Housemaid said...

hs wijaya: hehehe..:) i love the color too! i pun dah lama cari baru jumpa ahritu..;D

haruno hana: hehe..thank you ..:D

HeNRieTTa JoSe said...

suka dress labuh tu...it looks nice on u....they way u always are...

ainurramuirnbeathadan said...

mix n match yang menjadi..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...