Saturday, 14 April 2012

Just Mix & Match




*seriously, i rasa pose ni macam penguin. -_-'*
*do i look like a penguin?*




pleat maxi dress: poplook
baggie shirt: cotton on
brown pashmina: tak ingat (ini bukan nama brand :p)
bag: aldo
stokin: stall kecil


*harga boleh rujuk pada past entry, i just mix and match my wardrobe.
bag aldo, hadiah from my bro's family angkat.
stoking, beli 3 rm8
pashmina brown tu, tak ingat ler harga dia berapa, dah lama beli...:p*


xoxo,
Miss M~

8 comments:

aku HaniAsyira said...

pingu2... mana da penguin..

Liselle MonCherie said...

Hehe cute! Penguin?? Nawh you look cute and adorable! :D Especially with the stripe baggy shirt! :D <3

Haruno Hana 하나 said...

no laa.. pose tu dh ok :) Hana suka bc entri kat blog Stylosta Sis M ni ^_^

lisa said...

cik m, rasanya inilah mix and match paling style sekali :) sebab ada balance baju belang tu dengan plain maxi dress kat dalam. ahh suka style ni!!! :)

fierul said...

lawa :)

IFA Athirah said...

waah!sopan dan comel je :)

~uǝǝʇɐɟ said...

singgah2 ^^V suka la dress tu :)

Izni Hafiz Abdul Rashid said...

Pinguin Madagascar tu ker... :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...