Wednesday, 28 March 2012

Walau Nampak Buruk, Tapi Be Confident With What You're Wearing~


maxi dress: poplook
blouse: uptown shah alam
kasut: flat boot vincci
tudung: shawl kat stall kecik
bag: calvin clein








kasut: kasut boot nichii (heels)




*motif posing macam ni?*

*bajet sangat dowh posing macam ni -_-'*

maxi dress (black): rm51.20 (aku beli masa discount, harga betul rm 64)
blouse uptown shah alam: er, beli 4 free 1 (yang ni yang free punya hahaha~ kalau tak silap aku beli 4 harga dia rm30? eh rm40? entah lupa la)
bag calvin clein: hadiah. (ya, aku memang suka pakai bag ni. buat masa ni malas nak tukar bag lain :p)
kasut boot flat vincci: rm20 (aku beli masa discount akhir tahun. harga betul rm89.9)
kasut heels boot nichii: rm119.90 (warna grey! aku suka sebab lawa!)
shawl kat stall kecik: rm12 (aku beli lepas sesi tawar menawar. harga asal rm15)


*sorry gambar tak clear..*
*biasalah camera phone*
*yang masa pakai boot nichii tu kat rumah tu yang posing gedik je*
*yang pakai flat boot tu, dah keluar, tu pasal posing sopan sikit*
*haha*
*aku tak pakai boot nichii masa keluar sebab, haritu punya sakit kaki pakai heels selama 10 jam tak hilang lagi, biasalah, bukan biasa pakai heel selama 10 jam. balik nah hamik aku dapatlah sakit kaki hoho*


xoxo,
Miss M~

5 comments:

Liselle MonCherie said...

I love your shoes!!!
mweehehe you look so confident!
By looking at the body language
mwehehe <3 Nice lah :D

aku HaniAsyira said...

perghh... terdiam..

Ian Afifah Sudarman. said...

berkunjung di sini salam kenal :)

HeNRieTTa JoSe said...

nice....rietta suka boots....but not heels....

Teenager Housemaid said...

liselle: i love your shoes too! :DDD

haniasyira; *malusambiltutupmuka*

ian: terima kasih yea..:D salam kenal juga..

kak rietta: thank you..:D hehe.. saya suka boots..:) heels kadang2 bley la pakai.>:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...