Thursday, 22 March 2012

Changing My Wardrobe Again & Again~


maxi dress: poplook 
baju: cotton on
kasut: flat boot vincci
tudung: pashmina stall kecik dalam shopping complex
bag: calvin klein
seluar: tights polka dots ladylike










maxi dress (black): poplook rm51.20 (after less, masa i beli ni ada discount 20% harga sebenar rm64)
baju cotton on: 2 for rm75, 1 for rm59 (i bought 2, jimat rite?:p)
flat boot vincci (black): rm20 (i beli masa end year sales, harga sebenar rm89.9, i ada warna brown , masa beli yang warna brown harga dia around rm26-27 masa ni pertengahan tahun punya sale. rugi 6-7 ringgit kan?)
bag: hadiah (i dont know how much it cost my brother haha)
tights polka dots: 3 for rm30, so i bought 3. kalau beli 1 rm19, so not cool.
pashmina: er, rm15-rm20? lupaaa~~

p/s: the reason why i stated prices sebab maybe it can be your guideline untuk shopping..:) coz i pun pakai barang and beli barang2 yang harga dia biasa-biasa je..:DDD

xoxo,
MIss M~

8 comments:

Liselle MonCherie said...

I'm Proud to be your first follower
STYLOSTA!!!

You're a shooting star that's why you are my favourite,I love just who you are Miss Magnifique :) <3

Teenager Housemaid said...

whoaa!
liselle! you are my 1st follower and my 1st commentor! :D
thank you so much dearie..:D

thank you for all your supports and loves..:'D

aku HaniAsyira said...

wah2.. good job miss m.. kalaulah sy ada keberatan pakai mcm ni.. heee~~

faten osman said...

rajin2 update blog ni. suka :DD
unik

HeNRieTTa JoSe said...

so sweet....selalu la update...rietta not so up to date with fashion...hehehe....

Teenager Housemaid said...

hani asyira: hehehe..:DDD masing2 ada cita rasa masing2 kan..:D

faten: teehee~ insyaAllah..:DD thank you

kak rietta: hehehe...saya bukannya pandai bergaya pun, saja je ni pun..wahaha.. insyaAllah..:)

Anonymous said...

wah! style ni paling cute ang cool! akak suka..tak perasan pun blog nie..keh2...suka22!!!!!!!!!!!!!
->kak nasha

Teenager Housemaid said...

kak nasha: hehehe.. thank you kak..:DD baru lagi buat belog ni..:DDD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...