Wednesday, 21 March 2012

Back In Early 2011


maxi dress: Nichii 
brown cardigan: tak hengat (ini bukan nama brand)
bag: Calvin Klein (black)
kasut: rubber pump shoes Hush Puppies (warna gold)
tudung pashmina (brown): sudaa lupaa (ini juga bukan nama brand)


*bag adalah hadiah for my birthday back in 2009 
*maxi dress, rm129.90
*cardigan, i think i bought it at some kedai borong.. rm35 ke rm39. really cant remember.. -_-'
*kasut: i bought it masa sale, raya 2010, if i'm not mistaken the price masa sale tu was, rm99
*pashmina, kalau tak silaplah, beli dekat stall kecik yang dalam shopping complex tu. harga, rm18 or rm20. ouh mai..seriously sudah lupaaa... 

p/s: the reason i letak price ialah some of you at my another blog cakap, my stuffs are branded and expensive, oh no please, i pun macam you all jugak, suka beli barang murah..
kalau yang mahal tu sama ada hadiah daripada orang ataupun i bought it because i really want it.

p/s2: the second reason i letak price, ialah sebab maybe can guide korang untuk beli barang and compare the prices... okay?
bukan sebab nak menunjuk or whatever else.. please.. i tak kaya..
lainlah kalau i ada original gucci ke, original mulberry ke, original marc jacobs ke...
okay itu memanglah kan..wahaha

xoxo,
Miss M~

2 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

skirt labuh cam nie dah lamer jadi idaman rietta...but im kinda tall....so terpksa tempah....bila tempah, xbegitu sama dengan yang siap dijahit...huhuhu....frustrated...

Teenager Housemaid said...

wah, tinggi kak rietta berapa?:)
ni maxi dress kak..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...