Saturday, 29 December 2012

Palazzo Polka Dots~







palazzo polka dots: tak ingat nama kedai dia tapi kat sungei wang (after less rm30)
inner baju hitam: dees (harga tak ingat)
blouse baggy (blue): cotton on (after less rm30)
bag calvin clein: hadiah
pump shoes (pink): cotton on rm15
bangles: kl sentral (5 pieces rm10)
jam: time square
pashmina louis vouitton: hadiah from brunei ^^
stoking skin color: stall kecik (5 pieces for rm10)




gelap. tak nampak dah polka dots dia.. :(





zehan ilyana

Thursday, 27 December 2012

Baggy Maroon Cardigan~










Maroon Cardigan: Cotton On (beli masa sale rm 30)
Pleat maxi dress: thepoplook
Bag: Aldo (hadiah dari orang)
Pink pump shoes: Cotton On (beli masa sale rm15)
pashmina maroon: hadiah dari orang
jam tangan: beli dekat sungei wang (rm20)


*it supposed to be maroon color, tapi gambar tak jelas la pulakkk..hoho..just imagine that you saw it maroon cardigan okeh? :p

Saturday, 15 December 2012

Umbrella, ella~ ella~~






margenta umbrella: daiso (rm5)
light pink pump shoes: cotton on (rm15 - beli masa sale)
colourful dress: bandung (110 ribu rupiah -i think so)
stripe stockings: daiso (rm5)
messenger bag (brown): bandung (250 ribu rupiah - i think so)
grey cardigan: cotton on (rm30 - i think so sebab beli masa sale)








sekarang pergi mana-mana memang bawa payung.
haha.




Miss M~

Thursday, 13 December 2012

At Sunway Pyramid Lift~






bag: bandung
shoes: opera
maxi dress: pleat maxi dress nude poplook
baju: baggy shirt from cotton on
tudung pashmina: hadiah dari kawan




arha~




Miss M

Tuesday, 16 October 2012

I Can't Abandoned My Sweater!





sweater: f.o.s
maxi skirt: bandung
leather bag: bandung
kasut: vincci













sweater f.o.s: rm50



this is one of my favourite sweater.
:)




Miss M

Sunday, 14 October 2012

Can You See Hearts?



*spec hanya berharga rm6 beli dekat cotton on masa sale, berbaloi right?*
*wink-wink*


heart shawl: brand new outlet
jersey slip dress: poplook
purple cardigan: ladylike
bag: aldo
specs: cotton on
shoes: vincci











asal semua gambar ni nampak gemukkkkk???????????
sejak ada selera makan balik ni, nampaknya lengan menunjukkan sisi betrayal kerana tetiba rasa tang lengan tu boleh buat panggang da oiiii~
hate this!
-_-'




Miss M.

Saturday, 13 October 2012

Purple Cardigan and Grey Maxi Skirt~






cardigan purple: ladylike
white tshirt: applemint
grey maxi skirt: bandung
pink pump shoes: cotton on
handbag: donatello (bandung)
pashmina: hadiah




can you see me?
teehee~






i love my pump shoes, i bought it masa sale, only rm15 dekat cotton on... sangat berbaloi.. hihi..:)







Miss M.

Thursday, 11 October 2012

Favourites And Mixed







do you know that, this stripe shirt from cotton on is my favourite shirt?
:)


did you see my bracelet?
i love that bracelet so much..:)
i bought it last year at heart attack in sunway pyramid..:)


my favourite shoes.
my favourite bag.
even my favourite pashmina!!!
:)

heck, we can say all these are my favourites.

urm,
but the maxi skirt that i bought from bandung is not really a favourite.
i just felt like wearing a maxi skirt at that time..:)






Miss M

Thursday, 6 September 2012

Black Dress And Green Sweater~




 






 






maxi dress: poplook
green sweater: summit 
boot: vincci
bag: calvin klein
shall: stall-kecik-dalam-shopping-complex




Miss M

Saturday, 1 September 2012

Mix Up The Color~








i'm back!

teehee~

cardigan biru: bandung 
dress hitam: poplook 
kasut orange: vincci
handbag turquoise: bandung
pashmina: hadiah dari rb


p/s: dress ni senteng... nampak seluar...:( 


Tuesday, 19 June 2012

Is It Yellow? No, Its Mustard Colour! Yummy~












Mustard Shirt: Geb (rm19.9)
Maxi Skirt (dark brown): pasar baru bandung
Bag: Donatello, bandung
Shoes: pasar baru bandung
Stoking (corak ribbon): Daiso (rm5)
Pashmina Shawl (cream color): Time Square (rm10)





Miss M

Thursday, 14 June 2012

Same Style, Different Matches~




blouse (cream): cotton on
long dress: pasar baru, bandung
bag (black): calvin klein
flat boot: vincci
pashmina: present













*outfit luar is not mine, i just tried it.*

and the outer outfit was:
kemeja (very2 light baby pink): nichii






xoxo,
Miss M~

Saturday, 9 June 2012

I Love PolkaDots!










beg: donetello (bandung 258 ribu rupiah)
blouse polkadot: 2 for rm60, 1 for rm39 (i bought 2)
gelang: hadiah dari aza from sarawak! (i love it) =)
cincin: hadiah dari aunty kz and uncle p (lazzo diamond)
handphone: blackberry storm 2 (hehe)
pashmina hitam: tak ingat harga and beli kat mana -_-


xoxo,
Miss M

Tuesday, 29 May 2012

Earth is Brown?


blouse baggy (creamy colour): cotton on
maxi skirt (dark brown): pasar baru, bandung
handbag: donatello (bandung)
flat boot (brown): vincci
tudung printed: hadiah

*maxi skirt ni sebenarnya warna dia dark brown eh, bukan hitam. tapi oleh sebab kualiti gambar tak elok nampak macam hitam -_-'*





*nak tau apa kekurangan pakai maxi skirts berbanding maxi dress? awak akan nampak lebar. yeah. -_-'*

blouse cotton on: rm30 (beli masa sale)
maxi skirt: 150 ribu rupiah
flat boot vincci: rm26.7 (kenapa yang ni lagi mahal dari yang warna hitam? sebab yang ni i beli masa mid year sale tahun lepas, yang warna hitam tu beli masa end year sale)
handbag donatello (leather): 258 ribu rupiah
tudung: hadiah



xoxo,
Miss M~~

Monday, 28 May 2012

In Bandung






mini flower dress (black and white) : nichii
cardigan butterfly style (black) : cotton on
grey jeans: nichii
bag sandang belakang: converse
sling bag kecil (black) : aldo
kasut: vincci
tudung: hadiah
handphone: blackberry storm 2 ;p



*sling bag kecik dah tak nampak ditutupi dengan baju haha*
*tapi memang itu pun motif nya, sebab takut kena ragut, sebab dalam sling bag tu memang semua duit ada. so sling bag itu i tutup di balik baju yang besar ;p*



*asal kaki i nampak pendek? ke i memang pendek? -_-'*
*sebenarnya dah lama tak pakai jeans, ni pun jeans lama pakai balik, macam ikut bentuk kaki gak sebenarnya, tapi, sebab banyak berjalan kat sana rasa macam tak sesuai nak kehulu ke hilir pakai skirt or long dress, lagipun my aunt cakap jangan pakai dress. so, di waktu yang amat suntuk, i rembat je la jeans lama yang er, tak berapa nak sopan sangat i guess? ke okey je? -_-' entah. malas nak fikir sebab dah pakai pun.. :(*



dress nichii: tak ingat dah harga. but maybe dalam rm69 kot.
cardigan baggy cotton on: rm69
jeans nichii: rm79
bag belakang converse: rm69.9 (masa ni beli tahun 2007, harga tengah murah lagi, sekarang, bag converse dah mahal okey... -_-')
sling bag aldo: hadiah (korang nampak ke sling bag tu? hehe)
tudung: hadiah
kasut boot vincci: rm20

masa 1st day je sempat tangkap gambar, 2nd and 3rd day, busy shopping..hahaha lupa nak snap gambar nantila tengok kalau ada kat kamera orang lain.. :p


xoxo,
Miss M~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...